Liike.info

Verkkopalvelu sisältää Lahden seudun yrityshaun ja toimitilapörssin. Liike.infon tavoitteena on edistää yritysten kanssakäymistä ja tarjota uusia kontaktimahdollisuuksia alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi. Palvelua hallinnoi, ylläpitää ja markkinoi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Liike.info palvelu auttaa mm. toimitilaa, alihankkijaa, liikekumppania tai uusia verkostoja etsiviä yrityksiä samoin kuin yrityksen yhteystietoja, tiettyä tuotetta tai palvelua etsivää kuluttajaa. Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy hyödyntää rekisteritietoja mm. omissa yrityspostituksissaan.

TOIMITILAPÖRSSI

Vapaata toimitilaa etsivät löytävät soveltuvat kohteet niin Lahti Cityn "kuumien korttelien alueelta" kuin laajemmin Lahden, Hollolan ja Orimattilan seudulta. Palvelumme suo maksuttoman mahdollisuuden rekisteröityneille käyttäjille ilmoittaa teollisuus- ja työtiloista, liike- ja toimistotiloista tai logistiikka- ja varastotiloista. Palvelumme käyttäjät vastaavat kaikilta osin ilmoittamiensa kohdetietojen oikeellisuudesta.

YRITYSHAKU

Liike.infossa yritysten perustiedot pohjautuvat Tilastokeskukselta hankittuun aineistoon. Yleistietojen lisäksi yrityshakuun on mahdollista tallentaa esim. yrityksen logo, yrityksen tuotteiden ja palveluiden esittelytekstit, yhteyshenkilöiden tiedot sekä täsmentää toimialamääritystä jne.

Yritysten edustajia pyydetään informoimaan LADECin pääkäyttäjiä mahdollisista yritys- ja toimipaikkatietojen muutoksista, jotta tarvittavat korjaukset ja lisäykset voidaan toteuttaa Liike.infon ylläpitäjän toimesta. >> Yritystietojen muutospyyntö

Verkkopalvelun teknisen sovelluksen on toteuttanut Valu Digital Oy. Liike.info on sen käyttäjille täysin maksuton ja palvelun tarjoaa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Tutustu tietosuojakäytänteisiimme ladec.fi-sivustolla!

Tarkempia tietoja yritys- ja toimitilatietojen ylläpidosta saa taloussassistentti Janne Malleniukselta,

p. 044 749 4813 tai  .