Lahden alueen yritysrekisteri

Lahden alueen yritysrekisteri tarjoaa tietoa Hollolan, Lahden, Nastolan ja Orimattilan toimipaikoista ja yrityksistä.  Julkisesti esillä on kaikkiaan yli 9 000 yrityksen ja liiketoimintaa harjoittavan rekisteröidyn yhdistyksen perustiedot.

Yritysrekisteri palvelee sekä yrityksiä, kuluttajia että sidosryhmiä. Rekisterin avulla voidaan tehdä esimerkiksi asiakaskartoituksia B-to-B markkinoilla toimiville yrityksille tai kilpailijakartoituksia alkaville yrityksille. Sisäisestä yritysrekisteristä saadaan tilauksesta monipuolisia tulosteita, joiden avulla voidaan tarkastella eri toimialojen kilpailutilannetta tai tutkia minkä kokoluokan yrityksiä eri toimialoilla toimii. Lakesin yritysrekisteri palvelee muun muassa alkavia yrityksiä, jotka saavat rekisteripalvelusta kattavan listan tietyllä toimialalla toimivista yrityksistä.

Yritysrekisterin tiedot päivitetään vuosittain Tilastokeskuksen yritys- ja toimipaikkatietokannasta. Yritysrekisteri uudistuu kokonaisvaltaisesti tammikuussa 2016!

Tarkempia tietoja yritysrekisteristä antaa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy,
Helena Kuokkanen, p. 040 358 0526 tai helena.kuokkanen (at) ladec.fi

 

 

 

 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy hallinnoiman Grow Lahti -hankkeen kautta on toteutettu verkkopalvelun kehittämistoimenpiteet.