Lahden seudun toimitilapörssi

Lahden seudun toimitilapörssi tarjoaa ajantasaista tietoa Lahden, Hollolan, Nastolan ja Orimattilan muodostaman kaupunkiseudun vapaista liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloista. Toimitilapörssi kokoaa yhteen paikkaan alueemme kiinteistövälittäjien sekä myös yksityisten toimijoiden toimitilatarjonnan sekä alueen liike- ja teollisuustontit. Pörssi on ennen kaikkea tarkoitettu vapaita toimitiloja etsivien yritysten käyttöön, mutta myös muille toimijoille. Pörssistä toimitiloja etsivä näkee tarjonnan nopeasti ja toisaalta tiloista ilmoittavat saavat tiedon vapaista tiloista helposti julkaistua. Pörssi palvelee etenkin alueelle muuttavaa yritystä, joka tarvitsee apua tilahankinnassa eikä välttämättä tiedä alueella yleisesti tunnettuja tahoja, joilta tiloja voisi tiedustella.

Vapaita toimitiloja voi etsiä Hollolasta, Lahdesta, Nastolasta ja Orimattilasta. Toimitilapörssissä sekä alueen kiinteistövälittäjät että myös yksityiset henkilöt, yritykset ja muut organisaatiot voivat ilmoittaa vapaista toimitiloista. Mikäli sopivaa toimitilaa ei ole tarjolla juuri sillä hetkellä, toimitilapörssiin voi myös ilmoittaa tilatarpeensa. Palvelu on käyttäjille täysin maksuton. Ilmoitusten lisääminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun sekä palvelun käyttöehtojen hyväksymistä.

Vapaita liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloja sekä tontteja voi pörssistä hakea toimitilan tyypin mukaan (liike-, varasto, teollisuus- ja toimistotilaa ja tontit), ilmoituksen luokittelun (ostetaan, myydään, vuokrataan), kunnan sekä toimitilan koon mukaan. Toimitiloja voi hakea joko yhden edellä mainitun määrittelyn perusteella tai useammalla eri määrittelyllä samanaikaisesti.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ei vastaa myyjien, ostajien tai vuokraajien antamien tietojen oikeellisuudesta. Ostajalla/vuokraajalla on täysi selonottovelvollisuus kohteesta ja myyjillä on täysi selonottovelvollisuus vastapuolen edellytyksistä kauppaan.

Toimitilapörssi uudistuu kokonaisvaltaisesti tammikuussa 2016!

Tarkempia tietoja toimitilapörssistä antaa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy,

Helena Kuokkanen, p. 040 358 0526 tai helena.kuokkanen (at) ladec.fi 

 

 

 

Tutustu Lahti Business Region sivuston alue- ja tonttitarjontaan: Aluekehityskohteet ja yritysalueet

 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy hallinnoiman Grow Lahti -hankkeen kautta on toteutettu verkkopalvelun kehittämistoimenpiteet.