LIIKE.INFO

Liike.info on verkkopalvelu joka sisältää Lahden seudun yritysrekisterin, toimitilapörssin ja liiketoimintapörssin. Liike.infon tavoitteena on edistää yritysten kanssakäymistä ja tarjota uusia kontaktimahdollisuuksia alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi. Palvelua hallinnoi, ylläpitää ja markkinoi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Apua rekisteripalvelusta löytävät mm. toimitilaa, alihankkijaa, liikekumppania tai uusia verkostoja etsivät yritykset samoin kuin vaikkapa yrityksen yhteystietoja, tiettyä tuotetta tai palvelua etsivä asiakas. Lisäksi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy hyödyntää rekisteritietoja mm. omissa yrityspostituksissaan.

Liike.info rekisteripalvelussa yritysten perustiedot pohjautuvat Tilastokeskukselta hankittuun aineistoon. Yleistietojen lisäksi rekisteriin on mahdollisuus tallentaa esim. yrityksen tuotteiden ja palveluiden esittely, yhteyshenkilöiden tiedot, yrityksen logo sekä täsmentää toimialaa jne. Yritysten toivotaan pitävän omat tietonsa ajan tasalla.

Yritysrekisterin tietoja voi päivittää ja muokata sähköisesti rekisteröitymällä ohjeen mukaisesti tai ilmoittamalla tarvittavista muutoksista Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:lle. Ajantasaisilla tiedoilla asiakkaat löytävät yrityksen parhaiten!

Verkkopalvelun teknisen sovelluksen on toteuttanut Media Cabinet Oy. Liike.info on sen käyttäjille täysin maksuton ja palvelun tarjoaa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy. 

Tarkempia tietoja antaa kehittämisassistentti Helena Kuokkanen,

p. 040 358 0526 tai  

  Sijoitu Lahden Seudulle

Tutustu Lahden alueen yritysalueisiin!


 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy hallinnoiman Grow Lahti -hankkeen kautta on toteutettu verkkopalvelun kehittämistoimenpiteet.