Lahden seudun liiketoimintapörssi

Lahden seudun liiketoimintapörssistä löydät alueemme yritysten liiketoimintaan liittyviä osto-, myynti- ja hakuilmoituksia.  Pörssi tarjoaa yrityksille uusia kontaktimahdollisuuksia ja edistää alihankintaa myyvien ja ostavien yritysten kanssakäymistä. Lahden seudun liiketoimintapörssi on myös myytävien yritysten ja potentiaalisten ostajaehdokkaiden kauppapaikka.

Liiketoimintailmoituksia voi etsiä Hollolan ja Nastolan alueelta sekä Lahden ja Orimattilan kaupunkiseudulta. Liiketoimintapörssiin voivat jättää ilmoituksia sekä seudun yritykset ja muut organisaatiot että yksityiset henkilöt. Pörssin käyttö on maksutonta. Ilmoitusten lisääminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun sekä palvelun käyttöehtojen hyväksymistä.

Liiketoimintaan liittyviä ilmoituksia voi pörssistä hakea toimialan, ilmoituksen luokittelun, kunnan sekä hakusanan mukaan. Ilmoituksia voi hakea joko yhden edellä mainitun määrittelyn perusteella tai useammalla eri määrittelyllä samanaikaisesti.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ei vastaa myyjien ja ostajien antamien tietojen oikeellisuudesta. Ostajalla on täysi selonottovelvollisuus kaupan kohteesta ja myyjillä on täysi selonottovelvollisuus potentiaaliseksi ostajaksi ilmoittautuneen edellytyksistä kauppaan.

Tarkempia tietoja liiketoimintapörssistä antaa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy,

Helena Kuokkanen, p. 040 358 0526 tai helena.kuokkanen (at) ladec.fi 

 

 

 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy hallinnoiman Grow Lahti -hankkeen kautta on toteutettu verkkopalvelun kehittämistoimenpiteet.